Üretim Aralığı | 21.3 mm – 219.1 mm |
Et Kalınlığı | 2.00 mm-8.00 mm |
Boy | 6.00 m (4.00 m ile 12.80 m arası istenilen boylarda üretim yapılabilmektedir). |
Üretim Aralığı | 21.3 mm – 219.1 mm |
Et Kalınlığı | 2.00 mm-8.00 mm |
Boy | 6.00 m (4.00 m ile 12.80 m arası istenilen boylarda üretim yapılabilmektedir). |
Yüzey Seçenekleri | Sıcak Daldırma Galvanizli (TS 11348 EN 10240) |
Siyah, Gri ve Kiremit Kırmızısı Renklerinde Su Bazlı Boyalı | |
Koruyucu Yağlı | |
Polietilen Kaplı (DIN 30670) |
Boru Uçları | Düz Uçlu |
Kaynak Ağızlı | |
Dişli | |
Dişli ve Manşonlu | |
Yivli |
Kullanım Yerleri | Kazan Boruları |
Sondaj Hatları | |
Yüksek sıcaklık ve özellikli basınç gerektiren kullanım yerleri |
Üretim Standartları | TS EN 10217-1 |
TS EN 10217-2 |
Dış Çap | 76.1 mm |
Et Kalınlığı | 3.20 mm |
Boy | Standart 7.00 m’dir. |